Andreja Podobnik

Delta Life Coach

Andreja Podobnik

Delta Life Coach

Blog 4/Kar daješ to dobivaš in dobro se z dobrim vrača ♥️

'Zdravo, rad bi se vam samo poklonu za vse dosezke, ki ste jih dosegli.. pretekle, sedanje in prihodnje Predvsem pa bi se vam rad zahvalu za izjemno inspiracijo v vseh teh letih. Sam sem predan sportnik in svoje zivljenje posvecam temu in vi utelesate prav vse moje vrednote in ideale… hvala, da ste mi pokazali da nikoli ne smes obupat ter da je vse mogoce, ce le vrjames v to in predvsem GARAS za to. V zadnjem casu sem bil precej na dnu, poskodba me je vrgla iz tira in delam vse da pridem nazaj v staro vrhunsko formo in prav iz vas crpam moc ter voljo da nadaljujem, ko mi je tezko. Z veseljem vas venomer spremljam in se cudim vasim uspehom in dosezkom. Resnicno vam hvala! Brez vas nebi bil to, kar sem danes! Hvala vam, da sem zaradi vasega vpliva boljsi clovek💪🏻 En sporten pozdrav s Štajerske'

Tako pismo me res vsakič razveseli in mi da res še več upanja za današnji svet in ljudi. Vesela sem, da s svojim zgledom in ne izgledom 😂, navdušujem ljudi, da z gibanjem in aktivnim življenjem občutijo tisto bistvo sebe in doživljajo svojo dušo in telo v polni meri, kar je tudi naš namen in poslanstvo. Živeti in ne samo biti, je zame smisel življenja. Doživljati vzpone in padce, lepe in manj lepe trenutke, se smejati in jokati, biti navdušen in razočaran, doživljati zmage in poraze. Vse to ne velja samo v športu, ampak našem celem življenju. Vsak izmed nas mora slediti svojim sanjam in svojemu notranjemu glasu in ne glasovom od zunaj. To ni egoizem, to je ljubezen. Zakaj se primerjati? Ja, športna tekmovanja so primerjanja, dokazovanja, ampak predvsem samim sebi, da zmoremo, včasih pa tudi ne. Zato je šport vrhunska šola za življenje. V teh drugačnih časih se moramo zazreti predvsem sami v sebe in se pomiriti, da vse mine, tudi najhujše bolečine. Pridejo trenutki, ko ne zmoremo več oziroma nam notranji glas govori to, vendar prav takrat je naša priložnost, da si dokažemo, da zmoremo to in še več. Bodimo zgled samim sebi in s tem navdušujmo še druge, ki mogoče v tistem trenutku rabijo nekoga, ki jih dvigne. Naj nam ne bo v sramoto prositi za pomoč, saj edino drug z drugim lahko premagamo vse prepreke, ki nam jih postavlja življenje. Nikoli ne obupajte, ker vedno je nekdo nekje, ki vam ga je življenje podarilo, da vam pomaga. Samo zaupajte si, imejte se radi in vztrajajte. To je edini ključ, ki odpira vrata vaši sreči in zadovoljstvu.

Tudi sama sem šla čez ogromno ovir in težkih trenutkov, da sem sedaj oseba, kot sem. Šport mi je hrana in kot vemo, brez hrane, vsaj zelo dolgo, se ne da živeti. Pred 4imi leti, ko sem se prvič v svojem življenju težko poškodovala in bila zaradi poškodbe dlje časa malo aktivna oziroma samo toliko, kolikor je dopuščalo fizično telo. Takrat sem doživljala travme, bila brezvoljna, skoraj depresivna, vendar ko danes pogledam na tisti čas, se počutim totalna zmagovalka, saj se nisem predala. Borila sem se z vsemi svojimi demoni, ki so me prepričevali, da je konec. Ampak vsak trening, ki sem ga naredila, je bil nov korak, novo rojstvo, nova zmaga. Začela sem spet od začetka, se borila sama s sabo, egom, uro, časom, urami, minutami, kilometri, kilogrami, toda na koncu vsakega treninga sem spet bližje sami sebi. Telo in duha moraš sinhronizirati, pa iz tega nastane čudovita sinergija sreče in zadovoljstva. Sem še daleč od vrhunske forme, če govorimo o tekmovalnosti a v športnem duhu sem vsak dan svoja zmagovalka. Moj cilj življenja je biti aktivna do svojih 100 let 😂 V največje veselje mi je, da se čutim svobodna, srečna, predvsem pa se imam rada, taka kot sem. Rada imam vse ljudi in bi jim to svojo ljubezen rade volje podarila, ampak predvsem v smislu, da bi vsak ljubil samega sebe, ker le tako lahko ljubi tudi druge. Bodimo človek človeku in poglejmo ta svet vsak dan s svetle strani, čeprav nam kažejo predvsem temne. Sonce vsak dan vzide in zaide, ampak jutri spet pride ♥️♥️♥️ love u!!!!