Andreja Podobnik

Delta Life Coach

Andreja Podobnik

Delta Life Coach

Pogled

Pogled. Vsak ima svoj pogled, na svet, na situacijo, na stvari in ljudi in predvsem nase. Vedno sem bila mnenja, da na obrazu, predvsem pa v očeh, piše vse. Lahko se ljudje skrivajo za maskami, takimi in drugačnimi, skriti pogleda ne moreš in s tem pokažeš vse svoje bogastvo ali bedo svoje duše. Nobena obleka, šminka, avto, hiša ne izkazuje tvoje prave narave bolj kot tvoj pogled, obraz, oči. Obstajajo šole komunikacije, obnašanja, drže in vsega, kar paše zraven, toda jo ni šole čez pristnost lastne osebnosti. Vedno človeka pogledam v oči in takoj vem, kaj lahko pričakujem oziroma dobim od njega. Pa niti malo ne mislim s tem na kakršnekoli materialne dobrine ali take in drugačne koristi, ampak mentalno zadovoljstvo, ki ga dobiš z druženjem s tako osebo. V časih, v katerih se nahajamo trenutno, moramo biti še posebej pozorni na družbo, v kateri se gibamo in posledično izmenjujemo energijo, ki se pretaka v njej. 
Poglejte se najprej sami v ogledalo in poglejte svojo dušo ter zvesto sledite tistemu, kar vidite. To je edina prava pot, ki vas lahko pelje po poteh, ki vas delajo žive, vesele ter smisla polna vaša življenja. 

Priporočam vsakdanji obisk narave, gozda, kjer boste lahko najbolj začutili svojo pristno bit. Poslušajte in slišite, saj je vsak trenutek vaše poti s pravim in dobrim namenom v vašem življenju.

Nasmehi so skriti z maskami, a nasmeh v očeh se vidi veliko dlje, do srca!!!!

Smejte se in se radi mejte♥️

Oči povedo vse